Služby

Nabízíme kompletní služby v oblasti návrhů, dodávek a realizací stavebních dilatací. Máme za sebou desítky kompletních realizací a spokojenost zákazníka i po převzetí díla je pro nás důležitou motivací pro neustálé zlepšování kvality systému SERVIS ALLROUND v duchu motta CONTROL YOUR MOVEMENT.

Výhody spolupráce:

  • Odborná konzultace
  • Individuální optimalizace k podmínkám stavby
  • Technické výkresy
  • Realizace montážních prací
  • Záruční i pozáruční servis


Odborná konzultace

Součástí našeho týmu jsou profesionálové s několikaletou praxí v oboru a stavebním vzděláním. Na základě stovek konzultací, návrhů řešení a účasti na stavbách vám dokážeme navrhnout vhodné řešení pro váš projekt. Jinými slovy, odborná konzultace u nás znamená konzultaci se skutečným odborníkem na problematiku stavebních dilatací.

Individuální optimalizace k podmínkám stavby

Na základě znalostí místních poměrů, zkušenostem s realizací staveb a výhradnímu zastoupení značky MIGUA dokážeme být velmi flexibilní s ohledem na individualizaci nabídek, ať už se jedná o termíny dodání, nákladovou stránku, anebo samotný návrh technického řešení. Dokážeme se přizpůsobit.

Technické výkresy

Vypracujeme technické výkresy a projektovou dokumentaci pro systémy objektových dilatací. Jsme v kontaktu s projektanty a architekty v průběhu návrhu staveb a jejich realizace. Máme k dispozici databázi všech dilatačních profilů MIGUA ve formátu .dwg.

Realizace montážních prací

Provádíme kompletní realizace od dodávky stavebních profilů po jejich instalaci na místě. Díky přítomnosti kvalifikovaných pracovníků naší firmy máte jistotu, že budou dilatační profily instalovány technicky správně, je dodržen technologický postup a bude zachována veškerá jejich funkčnost.

Záruční i pozáruční servis

Garantujeme záruční servis námi dodávaných dilatačních profilů. Provádíme revizi instalovaných stavebních profilů, pozáruční opravy a servis stavebních dilatací.

 

Dominik Rothschein
Produktový specialista, technický konzultant

Email: dilatace@expan-profiles.com
Telefon: +420 463 035 466

 

Kontaktní formulář

Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole: